პირველად მაღალმთიან აჭარაში – ჟოლოსა და მაყვლის ბიზნესი ხულოს ერთ-ერთ ყველაზე მაღალ სოფელში. კენკროვანი ხილი 48 წლის მეწარმეს უკვე მესამე წელია მოჰყავს. წელს 2 ტონამდე მოსავალს ელოდება.
გარდა მოსავლისა, ყიდის ნერგებს და გამოჰყავს ყურძნის ახალი ჯიშები. ევროკავშირის ფინანსური მხარდაჭერით განხორციელებული პროექტის ფარგლებში შესაბამისი გადამზადებაც გაიარა და ახლა უკვე ჯემებსაც ამზადებს. ჯემი სახელად “დიოკნისი,” მცირე ბიზნესი და დასაქმებული ადგილობრივები სოფო შავაძის რეპორტაჟში.