ქედაში ღვინის ლაბორატორია მაღალმთიან აჭარაში

13 ივლისი 2021, 19:47 1134 ნახვა

სახელმწიფო მეღვინეებს სასმელის ხარისხის შემოწმებას სთავაზობს. ქედაში ღვინის ლაბორატორია მოეწყობა და ტექნოლოგიების შესწავლის შემდეგ, ღვინოს საექსპორტოდაც მოამზადებენ. ქედის ცოლიკაური და ჩხავერი განსაკუთრებული გემოვნური თვისებებითაა გამორჩეული, რასაც ფერმერები კლიმატურ პირობებსა და რელიეფს უკავშირებენ. 

ილონა შავლიძე
ჟურნალისტი

ამავე კატეგორიაში