ქედაში ღვინის ლაბორატორია მაღალმთიან აჭარაში

13 ივლისი 2021, 19:47 1332 ნახვა
00:00
00:00

სახელმწიფო მეღვინეებს სასმელის ხარისხის შემოწმებას სთავაზობს. ქედაში ღვინის ლაბორატორია მოეწყობა და ტექნოლოგიების შესწავლის შემდეგ, ღვინოს საექსპორტოდაც მოამზადებენ. ქედის ცოლიკაური და ჩხავერი განსაკუთრებული გემოვნური თვისებებითაა გამორჩეული, რასაც ფერმერები კლიმატურ პირობებსა და რელიეფს უკავშირებენ. 

ილონა შავლიძე
ჟურნალისტი

ამავე კატეგორიაში