კვების ობიექტების კონტროლი

10 ივნისი 2017, 00:00 2139 ნახვა

სურსათის ეროვნული სააგენტო საზოგადოებრივი კვების ობიექტების  კონტროლს აგრძელებს. მონიტორინგის შედეგად  იანვრიდან მაისის ჩათვლით, საწარმოო პროცესი ან საქმიანობა 46 ობიექტს შეუჩერდა. 

ოწმდება რესტორნებისა და კაფე-ბარების, ასევე მათი სამზარეულოების სანიტარიულ-ჰიგიენური მდგომარეობა, პროდუქტის შენახვისა და რეალიზაციის პირობები, ასევე დაცულია თუ არა  სურსათის ეტიკეტირების წესი. 

ამავე კატეგორიაში