ხორცი სრულფასოვანი კვების ერთ-ერთი უმნიშვნელოვანესი კომპონენტია, რომლისგანაც ორგანიზმი სასიცოცხლოდ აუცილებელ ელემენტებს იღებს, მაგრამ უაღრესად დიდი მნიშვნელობა აქვს, სად და როგორ პირობებში შევიძენთ ხორცს.
პირველ რიგში ცოცხალი საქონლის სასაკლაოზე შესვლა, აუცილებელი წინაპირობაა, სანამ სარეალიზაციო დახლზე მოხვდება.
სურსათის ეროვნულმა სააგენტომ 2 თვეში 800 ობიექტი შეამოწმა. 10 000კმ-მდე ხორცი კი დაილუქა.
ხორცი ბათუმის აგრარულ ბაზარში სპეციალისტებმა დღესაც დალუქეს და ბიზნესოპერატორები დააჯარიმეს.