კვების ობიექტების შეუფერხებელი მუშაობა და სტანდარტების დაცვა- ამ თემაზე სურსათის ეროვნული სააგენტოს თანამშრომლები რეგიონში კვების ობიექტების წარმომადგენლებს შეხვდნენ. სამუშაო შეხვედრა ჰასპის პრინციპების დანერგვასთან დაკავშირებული მოთხოვნების გაცნობას გულისხმობდა.
უწყების განცხადებით, საფრთხის ანალიზისა და კრიტიკული საკონტროლო წერტილების სისტემის დანერგვა სურსათის უვნებლობის უზრუნველყოფის ერთ-ერთი ეფექტიანი საშუალებაა.
აღნიშნული სისტემით ბიზნესოპერატორებმა მომხმარებლებს უსაფრთხო პროდუქტი უნდა მიაწოდონ. ჰასპის პრინციპები ძალაში 1 ივნისიდან შევიდა.