2017 წლიდან ახალი რეგულაცია ამოქმედდება, რომელიც ბაზარზე განთავსებული საქონლის ხორცის პროდუქტების წარმოებას, გადამუშავებას და დისტრიბუციის ეტაპებზე სავალდებულო ეტიკეტირებას შეეხება. ტექნიკური რეგლამენტი ბიზნესოპერატორის ვალდებულებასაც განსაზღვრავს. სიახლის შესახებ ინფორმაცია სურსათის ეროვნული სააგენტოს წარმომადგენლებმა მრგვალი მაგიდის მონაწილეებს მიაწოდეს. სპეციალურად მოწვეულმა საერთაშორისო ექსპერტებმა კი დამსწრეებს საკუთარი გამოცდილება გაუზიარეს.