ქართული სამზარეულო ტურიზმის დეპარტამენტის სტრატეგიაში

30 მაისი 2017, 00:00 2801 ნახვა

ქართული კულინარია–ტრადიციული კერძები, რითაც საქართველო თავს არაერთ ქვეყანაში იწონებს. როგორ ვითარდება გასტროტურიზმი რეგიონში?

რას აკეთებს ამ მიმართულებით აჭარის ტურიზმისა და კურორტების დეპარტამენტი? ანუ, იმისთვის, რომ ტრადიციული კერძების დაგემოვნება რეგიონში ტურისტის შემოსვლის ერთ-ერთ მიზნად აქციოს

ქეთევან ჭყონია
წამყვანი და ჟურნალისტი

ამავე კატეგორიაში