სურსათის ეროვნული სააგენტოს აჭარის რეგიონული სამსახურის სპეციალისტებმა ხორცისა და ყველის სარეალიზაციო ობიექტების მონიტორინგი დაიწყეს. მათ აღნიშნული პროდუქციით მოვაჭრე მაღაზიები დაათვალიერეს და ბიზნესოპერატორებს მალფუჭებადი საკვების შენახვა-რეალიზაციის წესები განუმარტეს.
ხორცით და ყველით მოვაჭრე ობიექტების მფლობელებს საინფორმაციო მასალები დაურიგეს.
სურსათის ეროვნული სააგენტო მოსახლეობას მოუწოდებს, არაორგანიზებული ვაჭრობის ადგილებში მაღალი რისკის შემცველობის მალფუჭებადი სურსათის შეძენისგან თავი შეიკავოს.