მაღალმთიანეთში შემორჩენილი ტრადიციები

31 დეკემბერი 2016, 00:00 2891 ნახვა

სადღესასწაულო კერძების და მეკვლეს ტრადიცია მაღალმთიანეთში. სიმინდი,  ბორანო, ორი სახეობის სინორი და მჭადი - ახალი წლის სუფრას აუცილებლად უნდა ამშვენებდეს.ჩვენი სიუჟეტიდან ასევე გაიგებთ, რა დატვირთვა აქვს ტრადიციულ კერძებთან ერთად, მისაღები ოთახის გამყოფ იატაკზე ცულით გოგრის გატეხვასა და აივანზე ნაძვის ტოტების დამაგრებას.

სოფიკო შავაძე
ჟურნალისტი

ამავე კატეგორიაში