კვების ობიექტების მონიტორინგი

20 ივლისი 2016, 00:00 3823 ნახვა

საზოგადოებრივი ჯანდაცვის ცენტრის ინფორმაციით, მოწამვლის სტატისტიკა მზარდია, სავარაუდოდ, ტენდენცია აგვისტოშიც გაგრძელდება. როგორც უწყებაში ამბობენ, შემთხვევების ზრდა ტემპერატურის მატებას უკავშირდება.  რა სიხშირით კონტროლდება კვებისა და სასურსათო ობიექტები და რამდენად იცავენ მეწარმეები მომხმარებლების უფლებებს? ქეთი ბოლქვაძე ციფრებისა და დარღვევების შესახებ

ქეთევან ბოლქვაძე
წამყვანი და ჟურნალისტი

ამავე კატეგორიაში